Activiteiten

10 november: CYCLING DINNER!

Op vrijdag 10 november zal het jaarlijkse cycling dinner plaatsvinden. Voor onze nieuwe leden is dit een perfecte gelegenheid om anderen te leren kennen en ook voor de andere leden is dit gegarandeerd een leuke avond.
Het cycling dinner werkt als volgt: Ieder lid zal gekoppeld worden aan een kookpartner waarmee je samen zorgt voor het voor-, hoofd-, of nagerecht. Ieder gerecht zul je vervolgens met nog twee andere koppels* samen bij iemand thuis eten. Het is de bedoeling dat je op de fiets steeds naar iemand anders thuis gaat om daar weer te genieten van een ander deel van de maaltijd. Bij iedere ronde/gerecht ben je met andere leden, maar je bent wel de hele avond samen met je eigen kookpartner. Ongeveer een week van te voren krijg je te horen wie je kookpartner is en welk gerecht jullie moeten verzorgen. Eén van jullie krijgt dan ook het geld om de boodschappen te doen.
Je kan je aanmelden door je gegevens in te vullen via de volgende link:https://goo.gl/forms/uezXtRmUXwCtYfIn2. Daarnaast vragen we jullie ook om €10,-** over te maken naar: NL88RABO0140870504 t.n.v. TSDV DanceNation. Vergeet hierbij niet je naam te vermelden. Let op: je aanmelding is pas compleet als je hebt betaald!
DEADLIINE AANMELDEN 31 oktober.

Kijk voor meer informatie op ons Facebook event https://www.facebook.com/events/1941188099540420/

 

Wij zijn druk bezig met de planning voor komende maanden te maken. Houd ons in de gaten!

Zie ook de facebook events van TSDV DanceNation voor meer evenementen:
TSDV DanceNation evenementen