DanceNation laat zich zien op het lustrum van Tilburg University!

Donderdag 16 november straalde DanceNation heel de dag op het lustrum van Tilburg University om van alles te organiseren! De organisatie van het lustrum had DanceNation gevraagd allerlei activiteiten te organiseren. Vroeg in de ochtend stond DanceNation al klaar om samen met Chilton de warming-up te geven voor de University Battle op het Warandeplein.

In de middag gaf Leslie (de PR-functionaris van DanceNation) haar solo van paaldansen tijdens University’s Got Talent (bekijk het optreden online op https://www.youtube.com/watch?v=WYD3jpLvX24&t=48s). Leslie heeft samen met Geert (een singer and song writer) de talentenshow gewonnen! De prijs: een podiumplek op festival Mundial!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na University’s Got Talent was DanceNation aanwezig op Night University en het studentenfeest! Onze drie demoteams (Hiphop, Modern en Entertainment) hebben zichzelf bewezen tijdens de optredens op Night University.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de optredens verzorgde DanceNation de workshop Female Hiphop, gegeven door ons eigen lid Avya Axwijk.

 

Op het studentenfeest van Night University maakte DanceNation de sfeer met onze gogo danseressen van het Entertainmentteam.

 

 

 

Last but not least, DanceNation verraste iedereen met een flashmob!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *