Uni-T

uni-t
Het hiphop demoteam van TSDV DanceNation draagt de naam Uni-T. Dit is een samenvoeging van de woorden University en Tilburg, die samen datgene vormen wat het team is: een eenheid. Onder leiding van Jeroen Meijer werkt het team elke maandag (20:30-22:00) en vrijdag (17:00-18:30) aan choreografieën, muzikaliteit en verschillende dansstijlen binnen het hiphop genre. Dit alles vindt plaats in de danszaal van het sportcentrum van Tilburg University en in de balletzaal van het Esplanade gebouw. Natuurlijk wordt er keihard getraind met een doel.

Uni-T is een wedstrijdteam en neemt deel aan verschillende nationale competities. Daarnaast is het team in te huren voor diverse shows en optredens. Hierin hebben de meiden dan ook al veel ervaring. Hoewel Uni-T momenteel alleen uit dames bestaat (trainer Jeroen uitgezonderd), zijn ook mannen meer dan welkom. Ben je geïnteresseerd in een plek in dit hardwerkende, maar o zo gezellige demoteam?

Elk jaar rond het begin van een nieuw schooljaar worden er audities gehouden voor oude en potentiële nieuwe leden. Soms kan het ook voorkomen dat er tussentijdse audities worden gehouden. Houd daarom de website en Facebook-pagina goed in de gaten!