DanceNation op zoek naar nieuwe commissieleden

Bestuur 2017/2018

Lieve leden,

Het nieuwe dansjaar is losgebarsten en DanceNation begint aan een frisse start! Om het een geweldig jaar te maken, is het kandidaatsbestuur op zoek naar nieuwe commissieleden.

Graag zouden wij willen weten wie er geïnteresseerd is om actief lid te worden van DanceNation en plaats te nemen in een van onze commissies. Hieronder vind je een overzicht van de commissies die het aankomend jaar worden ingesteld.

Kas-commissie

Voor de kascommissie zijn we op zoek naar minimaal 2 personen die de boekhouding gaan controleren. Tijdens de kascontrole wordt het bank/kassaldo gecontroleerd, de aanwezigheid van alle bonnetjes gecheckt en de realisatie van vorig jaar en de begroting van het nieuwe jaar goedgekeurd. De penningmeester komt ongeveer 2 à 3 keer per jaar samen met de commissieleden voor de kascontrole. De nodige bestanden worden minimaal 1 week voor de vergadering aangeleverd, dus er is genoeg tijd om de stukken in te zien. Heb je interesse in deze commissie en lijkt het je leuk om actief lid te zijn van TSDV DanceNation? Stuur een mailtje naar penningmeester@tsdvdancenation.nl

Activiteiten commissie

Voor de Activiteiten commissie zijn we op zoek naar leden die graag hun steentje willen bijdragen aan de vereniging door leuke activiteiten te organiseren. Minimaal 1 keer per maand zullen we als commissie bij elkaar komen om te brainstormen over leuke workshops, uitjes en activiteiten voor onze leden. Naast het bedenken van activiteiten zullen wij als commissie de activiteiten organiseren en de leden enthousiast maken. Zit jij vol creatieve ideeën, houd je van actie ondernemen, wil je er voor alle leden er een leuk jaar van maken en lijkt het je leuk om actief lid te worden? Solliciteer dan door een mailtje te sturen naar: ac@tsdvdancenation.nl.

PR-commissie

Voor de PR-commissie zijn we op zoek naar mensen die ervoor willen zorgen dat DanceNation er goed uitziet op de website, het promotiemateriaal en via social media. Zodat wij, als vereniging, er naar de buitenwereld toe net zo leuk uitzien als wij in het echt ook zijn. De PR-commissie werkt aan het ontwerpen en creëren van het promotiemateriaal van DanceNation. Denk maar aan foto’s, video’s, flyers of ontwerpen van kleding. Tevens zorg je ervoor dat men weet van onze activiteiten, workshops en de eindshow. Heb je ideeën om de social media, de website of het imago van onze vereniging op te frissen? En ben je handig met het maken en bewerken van foto’s, video’s, flyers en websites? Meld je dan aan voor de PR-commissie! Naast de gezelligheid en betrokkenheid die het je geeft binnen DanceNation staat het ook mooi op je CV! Als je geïnteresseerd bent, kan je een mail sturen naar pr@tsdvdancenation.nl.

Entertainment commissie

TSDV DanceNation krijgt zo nu en dan leuke boekingen binnen voor danseressen en entertainmentopdrachten. Wij vinden jullie input hierin belangrijk en zijn daarom op zoek naar commissieleden. Wanneer je in deze commissie zit, zal je minimaal 1 keer per maand vergaderen over het entertainmentteam Divini-T, maak je portfolio’s voor de dansers, probeer je boekingen binnen te halen en regel je kostuums voor opdrachten. Heb je interesse in deze commissie en lijkt het je leuk om actief lid te zijn? Stuur bij interesse een mailtje naar secretaris@tsdvdancenation.nl.

Eindshow commissie 

Voor de eindshow commissie zijn wij op zoek naar mensen die zich actief willen inzetten voor een van de leukste en belangrijkste activiteiten van het jaar: de eindshow. Op deze manier kunnen wij als vereniging het beste uit de show halen. Wanneer de voorbereidingen voor de eindshow beginnen, zal de commissie minimaal 1 keer per maand bij elkaar komen om alles met betrekking tot de show op rolletjes te laten verlopen. Denk hierbij aan het regelen van een zaal, fotografen, een geluidsman en een draaiboek. Heb je altijd al willen weten wat er aan zo’n show vooraf gaat, vind je het leuk om te organiseren/regelen en zou je graag actief lid binnen de vereniging zijn? Stuur dan een mailtje naar: ac@tsdvdancenation.nl

Dansgroep vertegenwoordiger commissie (DVC)

Ben jij communicatief sterk en wil jij in de danslessen meer betekenen voor DanceNation, en voor je mededansers? Geef je dan op voor de DVC! De commissieleden ‘vertegenwoordigen’ de dansers tijdens de danslessen. Voor iedere soort les wordt een vertegenwoordiger aangesteld. Jij bent het aanspreekpunt voor de dansers uit die les. Dingen die jou en de dansers van die les opvallen, zoals ontevredenheid over muziekkwaliteit tijdens de les of lestijden die niet bevallen, geef jij door aan de voorzitter van DanceNation. Daarnaast draag jij ook, samen met de docent van jouw les, de verantwoordelijkheid over bijvoorbeeld het doorgeven en regelen van de muziek, titel van het dansstuk en de kleding die worden gebruikt tijdens de eindshow. Kortom: problemen, tips, complimenten, of andere suggesties, jij bent het eerste aanspreekpunt! De voorzitter gaat ermee aan de slag en zorgt er samen met jou voor dat we het maximale uit de lessen halen! Stuur een mailtje naar voorzitter@tsdvdancenation.nl bij interesse. 

Promotie team

Nieuw dit jaar: het promotie team! Voor het promotie team zijn we op zoek naar enthousiaste leden die zich ter beschikking stellen voor promotiewerkzaamheden zoals de TOP week, flyeren bij de campus van Tilburg University en andere promotiewerkzaamheden. De PR-Commissie werkt aan de vormgeving van promotiemateriaal en de taak van het promotie team is om dit vervolgens uit te dragen. Het promotie team is een soort informele commissie: wanneer je jezelf aanmeldt voor het promotie team stel je jezelf het hele jaar beschikbaar voor promotiewerkzaamheden. Kun je een keer niet aanwezig zijn tijdens een promotieactiviteit, dan kan je jezelf afmelden. Zou jij graag onderdeel willen zijn van de ‘ambassadeurs’ van de vereniging, bij de harde kern horen, jouw passie voor dans overdragen aan toekomstige leden en tegelijkertijd niet aan verplichtingen vastzitten? Dan is het promotie team iets voor jou! Stuur bij interesse een mailtje naar bestuur@tsdvdancenation.nl

Betreffende alle commissies: wij willen graag dat onze actieve leden zoveel mogelijk aanwezig zijn bij de activiteiten en feestjes tijdens de TOP week.

Heb je nog vragen over een bepaalde commissie? Twijfel dan niet en stuur deze dan naar het e-mailadres behorende bij deze commissie! Weet je al zeker dat je in een van de commissies plaats wil nemen? Stuur dan een korte motivatie naar het bijbehorende e-mailadres. Solliciteren voor een functie binnen de commissies kan gedurende het hele jaar, maar gelieve te reageren voor vrijdag 22 september 23:59 uur, zodat wij tijdens de ALV op dinsdag 26 september al enkele commissieleden kunnen presenteren!

We zien jullie sollicitaties graag tegemoet! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *