Dé studentendansvereniging in Tilburg!

TSDV DanceNation is de eerste dansvereniging voor Tilburgse studenten, opgericht in juli 2011. DanceNation heeft een ruim aanbod aan diverse dansstijlen; van Jazzdance tot HipHop!

Lid van TSDV DanceNation

Wat kun je van ons verwachten als vereniging?

Als lid van TSDV DanceNation kun je verschillende dingen verwachten, hier nog even de voordelen op een rijtje:

Je kunt deelnemen aan diverse leuke (dans)gerelateerde activiteiten
Wij waarborgen de kwaliteit van de lessen en zorgen voor goede communicatie tussen de studenten, docenten en het sportcentrum
Je maakt deel uit van een superfijne en gezellige groep leden, die ook nog eens jouw passie voor dans delen!

Activiteiten

Een overzicht van een aantal van onze activiteiten!

Showcase 2019

Cocktailworkshop

FOSST Gala 2019

Showcase 2019

Showcase 2019

Questions & Answers

Organiseren jullie de lessen?

Nee, de lessen worden georganiseerd door het sportcentrum van Tilburg University, maar wij zijn wel de schakel tussen de studenten en het sportcentrum om de kwaliteit van de lessen te behouden.

Moet ik lid zijn van TSDV DanceNation om danslessen te volgen?

Nee, om de danslessen te volgen moet je wel een geldig sportabbonement hebben bij het sportcentrum van Tilburg University. Als vereniging organiseren wij echter wel veel dansgerelateerde en gezellige activiteiten buiten de danslessen om en zo hebben we ook aan het einde van het jaar onze grote showcase waar je als lid deel aan kunt nemen!

Ik wil graag deelnemen aan de showcase, kan dat?

Jazeker! Hiervoor moet je wel lid worden van TSDV DanceNation, aangezien deze activiteit door ons wordt georganiseerd en niet door het sportcentrum.

Organiseren jullie enkel dansgerelateerde activiteiten?

Behalve de dansworkshops die buiten de lessen om worden georganiseerd, organiseren wij ook hele leuke andere activiteiten, zoals een cocktailworkshop, cycling dinner, ledenweekend, etc.

Wanneer is de showcase?

De showcase vindt altijd plaats rond het einde van het schooljaar. Dit is meestal in mei, zo hebben alle dansers, ook diegene die in januari instromen, de kans om mee te doen en te laten zien wat ze hebben geleerd!

Hoe kan ik jullie bereiken?

Behalve het contactformulier op de homepage, kun je ons ook altijd even een berichtje sturen via de Facebook van TSDV DanceNation, Instagram of stuur even een mailtje naar bestuur@tsdvdancenation.nl